Topmenu

Vil den økonomiske krise snart være overstået?

Instituttet for Fremtidsforskning præsenterer
Medlemsrapport 1/2009: Opportunities in Crises

økonomiske krise, økonomiske nedgang,Vil den økonomiske krise snart være overstået, og vil den blive efterfulgt af en hurtig fremgang?

Står vi over for en længerevarende nedgang, efterfulgt af en langsom, men langvarig fremgang? Eller vil den økonomiske nedgang vise sig at blive den vestlige verdens modstykke til Japans økonomiske stagnation i 1990’erne og 2000’erne?

Optimister mener, at væksten vil vende tilbage i anden halvdel af 2009. Pessimister mener, at 2009 blot er forvarslet for en endnu mere barsk økonomisk krise, der venter forude.

Hvad vil fremtiden byde på, og hvad vil de sociale konsekvenser blive? Scenarier “en central metode i fremtidsforskningen” kan give svar på disse spørgsmål og hjælpe din organisation med at udvikle strategier til at overleve den nuværende økonomiske nedgang.

Fire scenarier

Instituttet for Fremtidsforskning præsenterer fire scenarier, der beskriver, hvor lang tid den nuværende økonomiske krise kan vare.

Herefter diskuterer vi nedturens mulige konsekvenser og endelig vil vi præsentere en række fremtidsrettede strategier, som virksomheder og organisationer kan anvende til at komme styrket ud af den nuværende økonomiske nedgang.

Medlemsrapporten præsenteres i København den 19. marts 2009 kl. 16:00 – 18:00. I Århus den 26. marts 2009 kl. 16:00 – 18:00

Du kan læse mere og tilmelde dig her: Medlemsrapport 1/2009: Opportunities in Crises


Del artikel

No comments yet.

Skriv et svar

Site Metrics and Web Analytics by WebSTAT